- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
sh4d0w #29011 üzenetére
Mert? Jobb helyeken hosszú évekre megy archivumba a log, worm tárolóra. Abban meg emlékezetem szerint van egyedi azonosító, ami a headerbe is bekerül. De javíts ki, ha tévedek, én már rég nem nézegetem a headereket. (Kb. azóta, hogy gmailre váltottam a freemailről)
Egyébként ezt szeretem a magyar fórumokban: az arcoskodás megy, a segítőkészség meg a béka segge alatt, sokszor mindez nulla tudással párosítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- DJI Osmo Pocket 3
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest