Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Siker! Sikerült az adat partíciót elérni ezzel a paranccsal: "gksu nautilus"
Az így megnyíló fájlkezelőben elérhető volt az adatok partíció is és le tudtam menteni az ott lévő adatokat.
Úgy döntöttem ezek után formázom az egészet és csak egy Windowst kap a gép. Mindazok által semmi bajom a linuxxal, de így egymás mellett két oprendszer egy átlag felhasználónak teljesen felesleges.Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, tegnap kb. már utolsó próbaként jutott eszembe, hogy írok a prohardverre, mivel itt profik vannak, akik segítenek sokszor másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy döntöttem ezek után formázom az egészet és csak egy Windowst kap a gép. Mindazok által semmi bajom a linuxxal, de így egymás mellett két oprendszer egy átlag felhasználónak teljesen felesleges.