- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Frawly #27087 üzenetére
Most nem azért, de az LDAP egy MS független protokoll, egyáltalán nem reverse engineering-el készült. A szabványos elérés miatt csinált az MS LDAP API-t is az AD-hez. De máshogy is elérhető a címtár. Vagy ti LDAP alatt általában a címtárakat értitek? Ilyen értelemben sincs köze egymáshoz az OpenLDAP/Novell eDirectory/stb. megvalósításoknak az AD-hez... Annyi, hogy mindegyik egy címtár.
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly #27087 üzenetére
Bocsánat, hogy beleugatok. Ezekben igazad van, viszont - bár próbáltál segíteni - mégis ellent kell mondjak. Ez egy iskola. Itt nincs olyan ki kell alakítani a gépparkot, azt kialakítják helyetted. Nincs olyan, hogy megtanítom mancikát, mert 1. nem akarja, 2. nem lehet, 3. nincs rá idő. Nézhetünk előre, de minek, mikor 10 centire vagyok a faltól? Ezzel persze én is magam ellen beszélek, azt is megértem, hogy tanultabb, tapasztaltabb szakik meg akarnak óvni a nyitott szájjal a f.szerdőbe tipikus esetétől. Ezért is kérdeztem előbb, mintsem jöttem úgy, hogy fel van telepítve a szerver, hogyan tovább. Engem csak érdekel a dolog, és van rá kapacitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Windows 11
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest