-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Bocsánat, hogy beleugatok. Ezekben igazad van, viszont - bár próbáltál segíteni - mégis ellent kell mondjak. Ez egy iskola. Itt nincs olyan ki kell alakítani a gépparkot, azt kialakítják helyetted. Nincs olyan, hogy megtanítom mancikát, mert 1. nem akarja, 2. nem lehet, 3. nincs rá idő. Nézhetünk előre, de minek, mikor 10 centire vagyok a faltól? Ezzel persze én is magam ellen beszélek, azt is megértem, hogy tanultabb, tapasztaltabb szakik meg akarnak óvni a nyitott szájjal a f.szerdőbe tipikus esetétől. Ezért is kérdeztem előbb, mintsem jöttem úgy, hogy fel van telepítve a szerver, hogyan tovább. Engem csak érdekel a dolog, és van rá kapacitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Windows Insider Program
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest