Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Ez a kérdésed meglepett, mert bevallom nem néztem jobban utána, hogy van-e olyan router, ami jó lenne nekem. De engem is kíváncsivá tettél, létezik olyan router, ami PPPoE kliensként authentikál a WAN porton, majd bridge módban nyomja tovább a sima ethernet kapcsolatot anélkül, hogy felvenné a végpontra kiosztott fix IP címet, és hagyja, hogy a mögötte lévő gép vegye fel a fix IP-t?
Láttam már néhány egyszerűbb otthoni wifis routert, de azok nem tudtak ilyen módban működni.A másik kérdés meg, hogy egy ilyen router gigás portokkal ellátva kijönne szintén 5000 Ft körüli árból?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest