Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Corsair tápok
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Dehogy, Alpine lesz, viszont az még nem állt össze, hogy a meghajtótitkosítás meg a btrfs raid hogyan fog felmenni rá. Én alapos vagyok, rendesen körbe szoktam járni a témákat. Azt hiszem mondjuk nem túl hatékonyan csinálom, többet érnék a manual elolvasásával ahelyett, hogy tutorialokat nézegetnék, de az előbbi baromi unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest