- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
pengwin
üzenetére
Azt nagyon megköszönném.
E-mail-t dobok privátban.Amúgy most éppen a facebook és youtube letiltása lenne a feladat. Először squid3 proxyval próbálkoztam, de valamiért nem működött, most tűzfallal próbálom abból is az iptables-el, ott meg a paraméterezés nem jó, mert hibát dob a shorewall.
Szal izzadok mint k..va a templomban.Vladi : értem én ezt, csak szűkös az idő és belátható időn belül kell cselekednem, mondhatnám azt is hogy intenzíven kell elsajátítanom. Láttam működő DNS-t, az alapfelállás pár rekord, de olyan paraméterekkel amiket nem értek. Pl hogy hogy jön képbe az arpa-net reverrse visszafejtésnél, a szintaktika maga pokol. Persze továbbra is "óckodik" a szakma a grafikus felülettől, mert az nem biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

E-mail-t dobok privátban.
Szal izzadok mint k..va a templomban.