Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
pengwin #25898 üzenetére
Azt nagyon megköszönném.
E-mail-t dobok privátban.
Amúgy most éppen a facebook és youtube letiltása lenne a feladat. Először squid3 proxyval próbálkoztam, de valamiért nem működött, most tűzfallal próbálom abból is az iptables-el, ott meg a paraméterezés nem jó, mert hibát dob a shorewall.
Szal izzadok mint k..va a templomban.
Vladi : értem én ezt, csak szűkös az idő és belátható időn belül kell cselekednem, mondhatnám azt is hogy intenzíven kell elsajátítanom. Láttam működő DNS-t, az alapfelállás pár rekord, de olyan paraméterekkel amiket nem értek. Pl hogy hogy jön képbe az arpa-net reverrse visszafejtésnél, a szintaktika maga pokol. Persze továbbra is "óckodik" a szakma a grafikus felülettől, mert az nem biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest