- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két hordozható hangfal, avagy melyik a jobb választás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
CPT.Pirk #23713 üzenetére
Ugyanazon SSD -re szeretném a két rendszert felrakni. Linux telepítésnek hagytam 100 GB helyet, azt csatoltam fel /-ként és a Linux boot helyének az MBR-t adtam meg. Ezután grub config, de csak a Windows Recovery Boot opciót találja. Ez alapvetően jó módszer, vagy már alapjaiban hibáztam el? Swap nem kell, van RAM bőven és nem hibernálok soha.
Megpróbálom majd a 17.3-mal is, hátha az meg tudja oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest