- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2370 üzenetére
a cpp-s hibat nem az mplayer dobja (az kiirja azt is, hogy nem szereti a forditot), hanem a libcaca 0.99, az is meg a ./configure kozben
az ld.so.conf-ban nincs benne (readme-ben egyebkent nem lattam utalast), de nem ertem, hogy hogy mukodik ez
az ld az nem a linker? csak mert mind az libaa, mind az mplayer lefordult
sot, az mplayer ./configure meg is talalta, hogy van libaa, ezt a hibat indulaskor irja ki
beleirjam az ld.so.conf-ba? utana ujra kell forditani?
egyebkent azert nem csomagbol tettem fel, mert E: Couldn't find package libaa
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest