- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2370 üzenetére
a cpp-s hibat nem az mplayer dobja (az kiirja azt is, hogy nem szereti a forditot), hanem a libcaca 0.99, az is meg a ./configure kozben
az ld.so.conf-ban nincs benne (readme-ben egyebkent nem lattam utalast), de nem ertem, hogy hogy mukodik ez
az ld az nem a linker? csak mert mind az libaa, mind az mplayer lefordult
sot, az mplayer ./configure meg is talalta, hogy van libaa, ezt a hibat indulaskor irja ki
beleirjam az ld.so.conf-ba? utana ujra kell forditani?
egyebkent azert nem csomagbol tettem fel, mert E: Couldn't find package libaa
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest