- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az evergreen elég régi cucc. Itt nézd meg. Szinte mindent tud a free driver
Én azt használnám.
Én nekem 4670 van. úgy használom, hogy fixen levettem a teljesítményét. Ugye az engergiagazdálkodás miatt, ha nincs terhelés, akkor automatikusan leveszi minimumra. Namármost a sima desktop használatnál 2d gyorsítást jelent. A gép konkrétan ásítozik.
Ha elindítok egy hd filmet, akkor a cpu használat 4-5% magonként. Elhanyagolható. Nyilván az uvd motorra terhel, itt se kell dolgoznia nagyon se a cpu-nak, se a gpu-nak.Így be tudod mérni. Nálam olyan 10-15 wattot esik a fogyasztás, ha visszaveszem az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest