- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20965 üzenetére
Megnéztem egy alaplapi támogatási listát, ott elvileg nem szerepelt a noti alaplapja és szerintem a wifi sem nagyon és még amiről nem tudok..
A másik listában igen, vannak olyan disztrók amiket nem próbáltam még ki, több is, de hát kinek van már ehhez kedve, türelme....de azért köszi a segítséget, lehet valamikor később megnézem őket. A boot kérdést az easybcdvel oldottam meg egyébként. De 1-2 kivételével mindenhol a fényerőszabályzással és touchpaddal van gond, ahol nincs, ott meg valami mindig járatja a cpu-t sajnos. hp a gép, hp alaplap, intel cpu és vga, de mindegy, mert már elég sok disztrót kapott a noti, már meg is zavarodott tőlük, túl sok ez már neki, olyanra vágyik, ami száz%-ig működik, de sajnos nem kapja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest