- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
lev258 #20878 üzenetére
Alapértemezettként, heti 1x lwfutattja a töredezettségmentesítést magátol, persze kikapcsolható.
Régen próbálkoztam Windowsos programmal partíciót átméretezni, majd 1 nap volt mire újra működésre bírtam a winchestert...
Azóta live usb alól szoktam a partícióval kapcsolatos műveleteket végezni, eddig bejött. Meg be kel lvalljam, itthon a főrenszerem az Win, de egyébként hati 30-40 órát Debiannal/Ubunutval fogallkozom, így ahhoz jobban is értek, ha bármi baj lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest