Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- OLED TV topic
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
loszerafin
üzenetére
azt tudom, hogy a flash kicsit meg akarja majd fogni. de ha pl. a firefoxot sikerül ráimádkozni, akkor azt mondom neki, hogy flashblock, és akkor nincs ilyen probléma
köszi a linket, ezt még nem ismertem, nézegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi a linket, ezt még nem ismertem, nézegetem.