- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
gyvince #20048 üzenetére
A Linux Mintet én is nagyon ajánlom. Szerintem kezdőnek az Ubuntuknál is jobb kezdő disztró, a Mint van a legjobban összerakva, és mivel Ubuntu tárolót használ, és jók rá a Debian-csomagok is, ezért nagyon sok csomag van hozzá.
Nagyon megbántam én is, még a 16-os Mint KDE volt fent, de nekem nem volt jó egy jól működő, bejáratott rendszer, elkezdtem Chuck Norrist játszani, hozzányúltam ahhoz, ami működik, aztán Arch - Kubuntu vonalon a Kubuntunál kötöttem ki ideiglenesen. Ez is használható, nem bolygatom, de hiányzik a Mint, azóta kijött a 17-es.
Egyébként jó az Ubuntu vonal is, még a sima Ubuntu is jó lenne, ha azt a buzi Unityt nem erőltetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest