- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az ubuntu se folyamatosan volt lassú ,de nagyon sűrűn belassult és nem kicsit !A mintet most pár napja próbáltam es egész gyors volt,sokkal gyorsabb mint az ubuntu (bár azt kb egy éve próbáltam és nem tudom melyik verziót ).Mintből se tudom pontosan melyiket töltöttem de 1.1 Gb volt,amit most (amit itt ajanlottak)töltöttem 1.3 Gb.De lehet kipróbálom amiket írtál ,gndolom azt is el lehet indítani cd-ről próbaképpen .
Amúgy a mint tetszett csak telepítésnél ugyan area a patricióra telepítettem ahol a win8 volt,de ugy csak a win8 indult bekapcsoláskor,és nem dobta fel a választás lehetőségét .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nézzük élőben: Gamescom 2025: Opening Night Live!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen routert?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest