-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az ubuntu se folyamatosan volt lassú ,de nagyon sűrűn belassult és nem kicsit !A mintet most pár napja próbáltam es egész gyors volt,sokkal gyorsabb mint az ubuntu (bár azt kb egy éve próbáltam és nem tudom melyik verziót ).Mintből se tudom pontosan melyiket töltöttem de 1.1 Gb volt,amit most (amit itt ajanlottak)töltöttem 1.3 Gb.De lehet kipróbálom amiket írtál ,gndolom azt is el lehet indítani cd-ről próbaképpen .
Amúgy a mint tetszett csak telepítésnél ugyan area a patricióra telepítettem ahol a win8 volt,de ugy csak a win8 indult bekapcsoláskor,és nem dobta fel a választás lehetőségét .
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Milyen routert?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest