Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videl
csendes tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Köszi szépen

Próbáltam, de akkor nem volt változás. Már mindegy alapon megcsináltam újra a leírtakat és most jó. Érdekes egy gép ez. Egyébként ez is notesz, WD Black Scorpio, 2.5 -ös merevlemezzel.
Most én is Manjarót használok, a Chakra valahogy nem fogott meg. Ez viszont maradni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Könyvajánló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi