Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vgergo #17992 üzenetére
Én 30Gb-ra gondolta. Akkor azzal nincs gond.
"Érdemes /etc/fstab-ban az ssd-hez noatime,discard beállításokat alkalmazni."
Ezt légyszíves magyarázd el mit jelent, mert első Linuxom lenne, pont ismerkedés céljából. Szóval egy szót sem értek belőle. És a /home könyvtárat sem tudom. Ha a telepítő alapból oda telepíti akkor SSD-re fog kerülni. Nem tudom mit befojásol ez.Szeretnék, bocsánatot kérni mindenkitől, hogy teljesen kezdőként itt zaklatlak benneteket a teljesen hülye kérdéseimmel. Megértem, hogy nektek ez teljesen kézenfekvő. De máshogy nem tudok elindulni. Mindenki a nulláról kezdi
Megértéseteket Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest