- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Nautilusos megoldást csináltam, a célgép felhasználónevével. Mindegy, most valahogy nem vagyok a toppon további kísérletezgetéshez, örülök, hogy az smb4k működik.
Otthon majd megpróbálom, ott legalább nem kell átkábelezni, meg két egyforma Linux van.ssh-t nem próbáltam még így soha. Most smb4k-val itt P4 celeron -> CoreDuo 2Ghz között 100Mb-s lannal a mappa másolás (11,6Gb - 156512 fájl, felfoghatatlan mennyiség) nagyobb állományoknál 10MiB/s-re ugrik fel ami elég jó, proci terhelés 50-70% körül. Közben a celeron terheltsége 20% alatt mozog. Itt a coreduon megy az smb4k.
3 óra 30 perc volt a másolás. Vesémet egy 16G-s pendriveért.
Új hozzászólás Aktív témák
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest