- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #13460 üzenetére
Na csak annyi kellett, hogy a /usr/local/bin-ben kellett make -et csinálni a proginak.
Aztán megcsináltam az ftd2xx, libftd, UrJtag progikat is, így végre lefut a progi. Persze nekem nem nesys2 cuccom van, hanem basys2, így nem látja, én meg azt nem, hogyan lehetne átírni.
Van még lehetőség a WINE-s Adept (ez gyári cucc a basys2-höz) futtatására, az feltelepül és el is indul, de nem látja az USB eszközt. Ahogy itt olvasom, nem is igen van felkészítve a WINE usb eszközök kezelésére. [link]
lsusb szerint: Bus 004 Device 002: ID 1443:0007 Digilent CoolRunner-II CPLD Starter Kit
Van valami tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest