- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Fooler89 #11373 üzenetére
Távgyógyítás
Vagy rendszerfrissítés
A LOCALE és a TIMEZONE értékeinek mi van megadva?
Egy locale -a és egy locale kimenetet másolj be légy szíves.
Ezt az 1 hetes eltérést nagyon nem értem...Még azt lehetne megpróbálni, hogy beállítod a biosban a dátumot és multi user-ben indítasz (a grub bejegyzésben a linux sor végére egy 3-ast kell írni) vagy kiveszed a démonok közül a gdm-et, ha ezt a módszert használod. A lényeg, hogy csak a konzolba jelentkezz be, ne töltődjön be a gdm ill. a DE. Ezután egy date paranccsal leellenőrzöd a dátumot. Ha itt jó, akkor a gnome kavar be. Amennyiben itt sem jó, én csak locale problémára tudok tippelni, esetleg újra generáltatni a locale-gen paranccsal.
Igazából ötletem sincs, ezt miként tudtad összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest