Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Fooler89
üzenetére
Távgyógyítás
Vagy rendszerfrissítés 
A LOCALE és a TIMEZONE értékeinek mi van megadva?
Egy locale -a és egy locale kimenetet másolj be légy szíves.
Ezt az 1 hetes eltérést nagyon nem értem...Még azt lehetne megpróbálni, hogy beállítod a biosban a dátumot és multi user-ben indítasz (a grub bejegyzésben a linux sor végére egy 3-ast kell írni) vagy kiveszed a démonok közül a gdm-et, ha ezt a módszert használod. A lényeg, hogy csak a konzolba jelentkezz be, ne töltődjön be a gdm ill. a DE. Ezután egy date paranccsal leellenőrzöd a dátumot. Ha itt jó, akkor a gnome kavar be. Amennyiben itt sem jó, én csak locale problémára tudok tippelni, esetleg újra generáltatni a locale-gen paranccsal.
Igazából ötletem sincs, ezt miként tudtad összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy rendszerfrissítés