- TCL LCD és LED TV-k
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Rickazoid #10279 üzenetére
Ezeket az okosságokat jegyzetelni kell rendesen.
Köszönöm a "leírást", hasznos volt. Nem szeretném root-ként használni a rendszert, így is teszek legalább valamit a biztonság érdekében (remélhetőleg).
Amúgy simán tudtam szerkeszteni a saját helyén is nano-val, előtte azért a homa-ba bemásoltam magamnak.
Amúgy ez mit jelent?
%sudo ALL=(ALL) ALLHa jól értettem a /etc/sudoers fájl tartalmát akkor valami olyasmi, hogy minden parancs előtt ha ott van akkor root-ként értelmezi, mivel van egy ilyen sok is:
root ALL=(ALL) ALL
Vladi: kicsit megelőztek, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest