- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Valami ilyesmi kell, csak mivel a csv számomra ismeretlen volt, ezért, nem tudtam milyen típusú fájl is ez. Úgy ráf3-oltam
és láttam egy egyszerű ;-vel elválasztott cucc. Na most ezért megpróbálom valahogy kisedelni az egészet a doksimban, és a vágólapon elválasztgatni ; -vel és lehet jó is lesz.Ha nem fogom tudni sed-del megoldani, akkor majd lehet több fájlból kellene összerakni. e látok rá esélyt, hogy összejön

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és láttam egy egyszerű ;-vel elválasztott cucc. Na most ezért megpróbálom valahogy kisedelni az egészet a doksimban, és a vágólapon elválasztgatni ; -vel és lehet jó is lesz.