Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nnna, feladtad a leckét, de sikerült megoldani. Sajnos csak úgy tudtam magyar nyelvűvé tenni, hogy a GDM-ben kellett kiválasztani bejelentkezéskor a nyelvet. Íme a bizonyíték:

A kép elejét figyelmetlenségből levágtam, de hidd el, ott is magyar volt a menü, miként a nautilus is az. Arra rá nem veszel, mégegyszer magyarítsam a rendszert, nem ismertem ki magam a saját gépemen
Még annyit, hogy az rc.conf-ban LOCALE="hu_HU.UTF-8",
az etc/profile-ban és ~/.bashrc-ben export LANG="hu_HU.UTF-8" volt megadva. Ez utóbbi kettő nem tudom mennyiben játszott szerepett, csak bent maradt a próbálkozásaim miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest