-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Fent van a Xangelinux. Eddig tetszik. Most is onnan írok. Van hozzá sok minden. És ami nekem fontos, hogy magyarra is át lehet állítani a nyelvet, ha nem is teljesen. Fura, hogy az egér néha akadozik, de ez lehet a Virtualbox miatt is, mert oda telepítettem felNagy dolog ez a VB is!
Még nem jöttem rá, hogy miként lehet progikat feltelepíteni. A Gimp ugyan ott van ikonba, de hiába kattingatok nem indul el. Gondolom mert nincs telepítve. Kget-el próbáltam leszedni, de valahogy nem sikerült. Még nem jöttem rá a technológiáraMás. Jah igen a Mandriva is kimaradt a korábban említett disztrók közül. Majd szép lassan. Még a Debian 5.0-ra is kíváncsi vagyok. Ehh csak lenne annyi időm, hogy mindegyiket végignézzem. Nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest