- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Fent van a Xangelinux. Eddig tetszik. Most is onnan írok. Van hozzá sok minden. És ami nekem fontos, hogy magyarra is át lehet állítani a nyelvet, ha nem is teljesen. Fura, hogy az egér néha akadozik, de ez lehet a Virtualbox miatt is, mert oda telepítettem felNagy dolog ez a VB is!
Még nem jöttem rá, hogy miként lehet progikat feltelepíteni. A Gimp ugyan ott van ikonba, de hiába kattingatok nem indul el. Gondolom mert nincs telepítve. Kget-el próbáltam leszedni, de valahogy nem sikerült. Még nem jöttem rá a technológiáraMás. Jah igen a Mandriva is kimaradt a korábban említett disztrók közül. Majd szép lassan. Még a Debian 5.0-ra is kíváncsi vagyok. Ehh csak lenne annyi időm, hogy mindegyiket végignézzem. Nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- Apple iPhone 11 - népalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest