- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Mandrivát (2010-One KDE) raktam fel az Ubuntu helyett - csak egy próbára -, majd úgy döntöttem, hogy fenn is hagyom. Ubi kicsit se hiányzik.
Puppy magyarul -
-
rtom
senior tag
Én az openbox-ra szavazok, és hogy támogatást is adjak, ismét elsüthetem a ferdítésemet
-
doc
nagyúr
a ket felsorolton kivul gyak. barmelyik
xfce a harmadik a sorban, azzal erdemes egy probat tenni, viszonylag teljes DE, de a masik kettohoz kepest eleg pehelysulyu
en windowmakert hasznalok, gyors mint az olajozott villam, icewm foldbuta, bar a w98-nal meg igy is ezerszer tobbet tud
fluxbox/openbox is erdekes es gyors
nezegesd vegig oket ha van egy raeros delutanod -
bambano
titán
ha az első partíción voltak az értékesebb cuccok, akkor az nem lesz meg szerintem, mert a telepítés a diszk elejére írt. Ha a másodikon, akkor elvileg megtalálhatod a partíciót, és ha visszarakod a partíciós táblát, akkor az adatok egy része megmaradhatott. Más része meg elszállt, mert az inode táblákat beleírta az ntfs-es adatfájlokba.
Pesszimista vagyok a kérdésben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest