Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Debian alá tudna nekem mondani valami olyan programot, ami figyeli a futó főbb szolgáltatásokat (Apache, MySQL, proftpd, stb.) és valamelyik leállása esetén e-mailt küld nekem valamint esetleg újra is indítja azt? A Nagios-t próbáltam, részben meg is felel, de nekem nem kellene ennyire komoly program, csak egy egyszerű, ami ennyit tudja, de azt biztosan
SSH-n dolgozom, tehát nem kell grafikus felület, webes se fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple MacBook
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SSH-n dolgozom, tehát nem kell grafikus felület, webes se fontos.