- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Debian alá tudna nekem mondani valami olyan programot, ami figyeli a futó főbb szolgáltatásokat (Apache, MySQL, proftpd, stb.) és valamelyik leállása esetén e-mailt küld nekem valamint esetleg újra is indítja azt? A Nagios-t próbáltam, részben meg is felel, de nekem nem kellene ennyire komoly program, csak egy egyszerű, ami ennyit tudja, de azt biztosan
SSH-n dolgozom, tehát nem kell grafikus felület, webes se fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest