- Házimozi belépő szinten
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Met van egy linuxos média szerver a padlásomon. A szomszéddal közösen használjuk. Néha összeroggyan rajta a linux. Ekkor szoktam win alól,putty-al belépni root-ként, és megnézni, hogy megy, vagy nem. Mert a win néha el szokta felejteni a megosztásokat..... Ezért biztosabb ez a módszer. Az Xterm még nem nekem való,és a kdessh sem.
Nem szeretem az ilyen parancssoros dolgokat.
k4dssh:menj a 192.168.1.254 rootként pistike jelszóval és a 22-es porton, majd mc, és szeretném, ha nem dobnál ki valami hülye üzenettel
válasz: fuck
Meg ez:ssh: ssh: Could not resolve hostname host: Name or service not known
Ezekből nem tudom eldönteni, hogy nem megy a gép, vgy csak rosszul ütöttem be a dolgokat. Putty esetén: Elég egy mentett profilt előszedni, és csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest