- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Valaki tudja, hogy miért nem műxik az Opensuse 13.1 verziónál a magyar billentyűzet Hosszú "I" betűje ? A többi magyar betű jól működik. A beálltiásnál a teszt résznél is minden jó.....
-
zso73
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #8881 üzenetére
Speedfire-nek is . Transmission link
És van u torrent linuxra is. -
zso73
veterán
válasz
Speeedfire #8879 üzenetére
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
Nem vagyok guru,de én úgy gondolom, hiába fordítom le a fájlt neked. Mert attól nem lesz neked jó.
Amúgy meg az Install leírás alapján kb.20mp volt az egész.
Könyvtárba belemenni konzolban.
./configure
make
make installÉs az sbin könyvtárban ot figyel a progi.
Legközelebbre egy írás.fordítási trükkök -
zso73
veterán
Met van egy linuxos média szerver a padlásomon. A szomszéddal közösen használjuk. Néha összeroggyan rajta a linux. Ekkor szoktam win alól,putty-al belépni root-ként, és megnézni, hogy megy, vagy nem. Mert a win néha el szokta felejteni a megosztásokat..... Ezért biztosabb ez a módszer. Az Xterm még nem nekem való,és a kdessh sem.
Nem szeretem az ilyen parancssoros dolgokat.
k4dssh:menj a 192.168.1.254 rootként pistike jelszóval és a 22-es porton, majd mc, és szeretném, ha nem dobnál ki valami hülye üzenettel
válasz: fuck
Meg ez:ssh: ssh: Could not resolve hostname host: Name or service not known
Ezekből nem tudom eldönteni, hogy nem megy a gép, vgy csak rosszul ütöttem be a dolgokat. Putty esetén: Elég egy mentett profilt előszedni, és csatlakozik. -
zso73
veterán
Újabb akadály: Putty SSh kliens telepítése. Hogyan? Nekem nem megy.
zso73
veterán
Open suse 10.2-t valaki letöltöte már? Tesztek? Ati kártya meghajtó telepítés? /Én most ezt kínzom, eddig nem nagy sikerrel./
Nincs a kernelnek megfelelő drájver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged