- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
zLegolas #872 üzenetére
egen, bennem ez még megmaradt. Magyarázták, hogy a linux az nem tudja dinamikusan kezelni a swap-ot, ezé' sok kell neki, meg mittomén... annyit jegyeztem meg, hogy 2xmem oszt jó van
Igaz én se tartom be, de nekem mondjuk 2giga memóriám van, van hozzá 1giga swap a biztonság (meg a telepítő
) kedvéért, hasít mint a villám.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile 2
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest