Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Hoppá hoppá, tudom nem ide kellene írnom de ha már témánál vagyunk akkor felfigyeltem valamire. Ugye a gép 16 mega RAM-ot ír nekem és ezt minden bekapcsolásnál újraszámolja, a gép hátuljábol levehető egy lamella és mögötte 2 darab RAM van és mindegyikre azvan ráírva, hogy 16 Megás, már itt nem stimmel a dolog, hogy a duplája kéne hogy legyen. Aztán próbáltam játcani velük, hogy az egyiket kivettem és úgyis 16Megát írt amikor az egyiket kivettem, szal tök mindegy mennyi ramot teszek bele és meik slot-ba akkoris 16 megát mutat :S talán tönkre mehetett valami? vagy csak ennyit tudna maximálisan kezelni? Hát én már nemtudom, és a pláne, hogy ilyen pici ramokat még életemben nemláttam, nemis EDO ramok nemis laptop SD-k hanem nemtudom mienek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Akciókamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest