Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Hoppá hoppá, tudom nem ide kellene írnom de ha már témánál vagyunk akkor felfigyeltem valamire. Ugye a gép 16 mega RAM-ot ír nekem és ezt minden bekapcsolásnál újraszámolja, a gép hátuljábol levehető egy lamella és mögötte 2 darab RAM van és mindegyikre azvan ráírva, hogy 16 Megás, már itt nem stimmel a dolog, hogy a duplája kéne hogy legyen. Aztán próbáltam játcani velük, hogy az egyiket kivettem és úgyis 16Megát írt amikor az egyiket kivettem, szal tök mindegy mennyi ramot teszek bele és meik slot-ba akkoris 16 megát mutat :S talán tönkre mehetett valami? vagy csak ennyit tudna maximálisan kezelni? Hát én már nemtudom, és a pláne, hogy ilyen pici ramokat még életemben nemláttam, nemis EDO ramok nemis laptop SD-k hanem nemtudom mienek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- PlayStation 3
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest