Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Hoppá hoppá, tudom nem ide kellene írnom de ha már témánál vagyunk akkor felfigyeltem valamire. Ugye a gép 16 mega RAM-ot ír nekem és ezt minden bekapcsolásnál újraszámolja, a gép hátuljábol levehető egy lamella és mögötte 2 darab RAM van és mindegyikre azvan ráírva, hogy 16 Megás, már itt nem stimmel a dolog, hogy a duplája kéne hogy legyen. Aztán próbáltam játcani velük, hogy az egyiket kivettem és úgyis 16Megát írt amikor az egyiket kivettem, szal tök mindegy mennyi ramot teszek bele és meik slot-ba akkoris 16 megát mutat :S talán tönkre mehetett valami? vagy csak ennyit tudna maximálisan kezelni? Hát én már nemtudom, és a pláne, hogy ilyen pici ramokat még életemben nemláttam, nemis EDO ramok nemis laptop SD-k hanem nemtudom mienek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spotify
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest