Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Hmmm... De akkor nem értem, hogy miért csak a mi oldalainknál? Más oldalakon még soha nem tapasztaltam, de a mienknél néha valóban előjön (és olyankor az apache "szaggat", amit visszább már írtam, de senkinek nem volt ötlete)
De azért holnap megnézem az fprot-ot, hátha... Soha nem lehet tudni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi