- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Hmmm... De akkor nem értem, hogy miért csak a mi oldalainknál? Más oldalakon még soha nem tapasztaltam, de a mienknél néha valóban előjön (és olyankor az apache "szaggat", amit visszább már írtam, de senkinek nem volt ötlete)
De azért holnap megnézem az fprot-ot, hátha... Soha nem lehet tudni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest