-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
És ugyebár azok, akik nem ubuntuznak, perfektek abból, hogy az ubuntu éppen milyen kernellel naprakész, meg kitaláljuk, hogy melyik ubuntu...
Nem akartalak én lerohanni, de ha kérdezel, legalább mondj el mindent, ami a válaszolást segítheti, különben nem biztos, hogy lesz válasz.
A környezet pontos definíciója a kérdező érdeke...
-
Nkboy
senior tag
Gondolom a kérdésed el lett olvasva, de előfordulhat, hogy nem tudják rá a választ.
Nézd meg, hogy a xorg.conf fájlban nincs-e a régi egeredre valami bejegyzés. Lehet, hogy a régi egeret keresi a xorg.conf szerint, ezért nem működik.
De ez is csak egy tipp, mert Én úgy tudom, hogy a xorg 7.4 óta szinte semmi nincs a xorg.confban. Legalábbis Nálam ez a helyzet.
Másik USB porton is fennáll a jelenség? -
bambano
titán
Szerintem is tök jó, hogy minden leírsz arról az egérről, ami már NINCS a gépre dugva és egyébként is jól működött, arról meg semmit, ami most rá van dugva és baj van vele... Meg se kernel verzió, se bitek száma, se semmi...
Azt kellene megnézni a dmesg-ben, hogy amikor bedugod az egeret, tölt-e be olyan usb modult, ami korábban nem volt benne. Pl. ohci-t vagy uhci-t vagy ilyesmit. Ha a régi egérpadban volt plusz usb csatlakozó vagy usb hub, akkor lehet olyan baja, hogy nincs betöltve minden driver...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest