Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
válasz
Jester01 #7227 üzenetére
bár nem (csak) nekem szól, de:
- igaz, olyat kell felpakolni minden gépre, ami el is megy rajta és megfelel neki -> ezért kérdezősködöm itt
- ésszerű határokon belül el is viselem a lassúságot / inkább, mint a zajt
- gépet meg majd akkor veszek, ha HTPC-t építek, ehhez viszont elég jó tapasztalatgyűjtésként egy P1-est nyúzni. erről jut eszembe, nálad mi fut a HTPC-den? Én majd egy DVB-S és valószínűleg analóg TV tuner kombinációját fogom berakni az enyémbe, ha majd realizálódik az elképzelésem. juj, ez már bizony nem ennek a topiknak a témája...
- ablakkezelő, meg grafikus felület nekem kell, mert én bizony nem tudok annyit linuxul, hogy boldoguljak parancssorból is.
rtom:
nem az átvágás a cél. tulajdonképpen csak a tapasztalatszerzés, meg a már megszokott környezet; eleve mentálisan biztonságérzetet ad. még ha hamisat is
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest