- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
bár nem (csak) nekem szól, de:
- igaz, olyat kell felpakolni minden gépre, ami el is megy rajta és megfelel neki -> ezért kérdezősködöm itt

- ésszerű határokon belül el is viselem a lassúságot / inkább, mint a zajt

- gépet meg majd akkor veszek, ha HTPC-t építek, ehhez viszont elég jó tapasztalatgyűjtésként egy P1-est nyúzni. erről jut eszembe, nálad mi fut a HTPC-den? Én majd egy DVB-S és valószínűleg analóg TV tuner kombinációját fogom berakni az enyémbe, ha majd realizálódik az elképzelésem. juj, ez már bizony nem ennek a topiknak a témája...
- ablakkezelő, meg grafikus felület nekem kell, mert én bizony nem tudok annyit linuxul, hogy boldoguljak parancssorból is.

rtom:
nem az átvágás a cél. tulajdonképpen csak a tapasztalatszerzés, meg a már megszokott környezet; eleve mentálisan biztonságérzetet ad. még ha hamisat is

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Házimozi belépő szinten
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eredeti játékok OFF topik
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest