Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Értem, köszi.
MythTV-t én is nézegettem már. Tegnap egy kicsit másik rendszert tettem először a gépre (Mandriva - KDE nevűt), de aztán rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha a Mandriva - Free változatot teszem fel és úgy állítgatom be a dolgokat.
No, az első rendszerre feltettem a MythTV-t, de valószínű, nem egyszerű beállítani, kicsit utána kell néznem... (első ránézésre kiábrándító volt, de biztos be lehet jól állítani) mondjuk legalább már tudom, hogy használható a kártya, csak a program beállításával lehet esetleg gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Napelem
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest