- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- OLED TV topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VANESSZA1 őstag Sziasztok! 
 Most kezdek ismerkedni a linux-al. Pontosabban a Suse11-el.
 Feltelepítettem, és nagyon tetszik.
 Sajnos van egy két olyan program ami csak Windows verzióban létezik, de terveimben szeretném tovább használni a Suse11-et.
 Megtaláltam ,hogy létezik a Wine ami windows programok futtatására alkalmas, és a Cedega ami játékok futtatására is jó.
 Mivel torrentezni is szoktam arra megfelel a KTorrent, de kell egy net optimalizáló program (olyan mint a Windows-nál a Cfosspeed) erre a Wondershaper-t találtam.Kérdésem kérésem annyi lenne hogy honnan melyik verziót töltsem le, hogy telepítsem,Elmagyarázná nekem valaki? Ha esetleg valamelyik helyett létezik jobb megoldás természetesen az is érdekel. Előre is köszi. U.I: Teljesen amatör vagyok Linuxban igy ha szájbarágosan irná le valaki nem haragudnék. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Hardcore café
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest