- Milyen széket vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a linux-al. Pontosabban a Suse11-el.
Feltelepítettem, és nagyon tetszik.
Sajnos van egy két olyan program ami csak Windows verzióban létezik, de terveimben szeretném tovább használni a Suse11-et.
Megtaláltam ,hogy létezik a Wine ami windows programok futtatására alkalmas, és a Cedega ami játékok futtatására is jó.
Mivel torrentezni is szoktam arra megfelel a KTorrent, de kell egy net optimalizáló program (olyan mint a Windows-nál a Cfosspeed) erre a Wondershaper-t találtam.Kérdésem kérésem annyi lenne hogy honnan melyik verziót töltsem le, hogy telepítsem,Elmagyarázná nekem valaki? Ha esetleg valamelyik helyett létezik jobb megoldás természetesen az is érdekel.
Előre is köszi.
U.I: Teljesen amatör vagyok Linuxban igy ha szájbarágosan irná le valaki nem haragudnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- PlayStation 5
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest