- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Szörnyű dolog történt! A minap éjjelén a pendrive-omat akartam volna rendezgetni, bootolhatóvá tenni, egyéb finomságok.
mkfs.msdos paranccsal szépen meg is csináltam, csak hogy fáradtságomban /dev/sdb1 helyett /dev/sda1-et írtam véletlenül. szó nélkül, szépen meg is csinálta, a windows indító partícióm viszont szépen odalett.
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs. 
Valahogy vissza lehet hozni szerintetek, vagy marad a getdataback?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Borderlands 4
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Witcher topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs.