- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Örülök, hogy nem csak a Trident videokártyákkal van gond linux alatt
ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.
Visszatérve a Trident tv-kimenet küzdelmeimre. Megnéztem Gentoo 2008-as LiveCD-vel, ott sem tudom a notebook video kimenetét kapcsolgatni az fn+f5 billentyűkkel, míg a 2007 LiveCD-vel tökéletes (a tv képe is, igaz csak 800x600-as, valószínűleg többet nem tud a hardware). Nem a video driver-rel van gond, azt ellenőriztem. Beleástam magam az ACPI rejtelmeibe, köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.