Hirdetés
- Tuning kezdőknek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Pendrive probléma
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Ja értem. Köszi.
Közben hazaértem, és kipróbáltam amit mondtál, de nem használt.
Vagy nem itt kell kikapcsolni a Süsüben a window scale-t, vagy valami más a gond...
Pedig minden file-t megtaláltam, a helyén, úgyhogy feltételezem, hogy működnie kellene a változtatásoknak.
Ha jobban belegondolok, akkor nem is ez lesz a baj, hiszen akkor a Firefox sem lenne sokkal gyorsabb.
A 4MBit-es netem windows alatt (egy másik gépen), de ugyanazon a routeren keresztül 3700Kbit/sec-et tud FF, és Opera alatt is, süsüben a Firefox 3400 körül visz, az opera meg 1200 körül...
ui.: szemre a linux alatt futó Opera esetén is ugyanolyan gyorsan indul el a letöltést jelző csík, mint a windows alatt, de linux alatt meg-megakad, és nyilván ez okozza a lassúságot...
Nem lehet valami buffer problma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest