Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Bundás22 #5087 üzenetére
"támogatja valamelyik a kétmagot?": akkoriban, amikor sokan még a csattogós lepkét tologatták, David S. Miller 35 processzoros SGI-n fejlesztette a linux kernelt.
Azután pár évre rá, amikor az Intelnek hirtelen fontos lett a linux, lerakott Ingo szobájába egy 8 procis gépet 8G rammal...
Én meg kis pont vagyok, nekem csak olyan szerver jutott, amiben két négymagos xeon proci meg 16g ram van... igaz, ebből kettő
A két mag az nem nagyon fogja megakasztani...
Az már csak a linuxos sztorik közé tartozik, hogy Ingo első megoldandó problémája az volt, hogy nem fért ki 8 pingvin egy sorba
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest