Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Helo!
Több helyen is utána néztem a dolognak de sehol sem találtam megoldást a gondomra:
Vettem a gépbe egy noti vinyót amire alapból egy becsomagolt linux volt telepítve és el is kezdett telepíteni amikor hdd-ről bootoltam be, gondoltam majd az xp telepítővel leszedem. Már eleve gyanús volt hogy a 80gigás lemezből csak 76-ot lát. Amikor lemezről indítom a gépet akkor semmi gond, a win tölt be, viszont ha hdd-ről akkor megint megjelenik a linux és mindenfélét ír (abszolút nem értek a linuxhoz). Tudnátok segíteni hogy hogyan tudnám letiltani vagy törölni ezt? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest