-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
1. ha valamiben jó a linux az akkor a netfilter, az iptables-en kívül mi van még szted?
a kulcsszó a ''jól bekonfigolt''
2. gyanítom hogy: mivel az alkalmazások nem ott futnak, víruskergetni akkor tudsz ha wines gépek mappáit megosztod és azt nézi át a linuxos vírusírtó, de ez terheli a helyi lant, meg értelme se sok van..
3. sztem fölös proxy háztáji lanra..
ui: hogy lehet vírust és spyware*t beszerezni?
a költői kérdésre:válaszban ezek a szokások elhagyása gyökerében megoldaná a problémát..
ha Pistike kattint hogy ''yes, intall the supersexy-screensaver.exe, sure'' akkor úgyis mind1..
amíg windózt többet használtam, addig is csak másoknak irtottam a vírusait..
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest