Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- ASRock lapok általában
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hali
Némi tanácsot szeretnék kérni az okosoktól
Azt tervezem, hogy egy régi P2-es gépet beüzemelek tűzfalnak a normál gépem elé. Mivel én a debiant ismerem azt terveztem használni.
Kérdéseim:
1. Tűzfalnak szerintetek elég lesz egy jól bekonfigolt iptables vagy tegyek fel valami másik csomagot?
2. Meg lehet oldani, hogy már a linuxos gépre felrakok vírus és spyware keresőt/írtót?
3. Úgy gondoltam, hogy beüzemelek egy proxy szervert a linuxon, és azon keresztül adnám a netet a win-ws gépnek. Szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest