- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Gázos kérdés:
Történet:
Memória csere után (1G->2G) kivettem fstab-ból a swap particiót, hogy ne használjon swappot, indítás után az 1-es konzolon megjelent egy olyan hiba üzi amiről itt is beszélnek: [link] de működött csak sürün fagyott (egér megáll, és setovább). Ha rájött 1 óra alatt párszor biztos megzuhant, utána megint nem...
Utána olvasgattam és azt sikerült csinálnom, hogy a /etc/initramfs-tools/conf.d/resume fájlban tettem egy kettőskeresztet a particióra (a swappomra mutatott) mutató linkre, és lefutattam a ''update-initramfs -u'' parancsot.
Azóta 1-szer újra indult és egyszer fagyott (kb 3 nap alatt), tehát még mindig gebasz van, lehet vas hiba?
Linux hogy viselkedik ramhibánál?
Processzort is cseréltem A64->A64 X2, esetleg attól?
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Hisense LCD és LED TV-k
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest