- Billentyűzet gondom van
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
hol is kezdjem?!?!
Erthetetlen modon, de egyfolytaban fagy a linuxom!
Most jelen pillanatban egy ubuntu 7.04 server van fent a gepen, vagyis csak az alap rendszer. Ha nyomok egy apt-get update -et, akkor lefagy az update kellos kozepen.
2 szer egymas utan ezt most, ma eljatszotta velem.
Aztan elkeztem telepiteni az ubuntu-desktop -ot, jo hosszu dolog, mert 400Mb ot le kell szednie, kozben ugyszinten lefagyott.
( A lefagyas alatt azt ertem, hogy nem csinal semmit es egy bill kombinaciora sem reagal, az egyetlen dolog amit tudok csinalni az a power gomb nyomvatartasa.)
Mar probaltam a rendes debian install -t, fe is ment a gepre, de a gdm betoltesenel lefagyott a gep. ugyan ez volt ubuntu 7.04 -el es nem igazan sikerult megoldanom a problemat. Igaz nagyon nem is foglalkoztam vele, de akkor is idegesito volt.
Most tuti nem a vga -val van a gond, mert ez meg csak egy sima alaprendszer, de igy is fagy. A gep egy notebook, par honapos, windows eleg jol fut rajta, ezt csak azert irom, mert nem hinnem, hogy winyo vagy memoria hiba lenne, legalabb is szektorhiba nem hiszem, hogy van.
Mit tudnek tenni, hogy kideritsem es megszuntessem a hibat?
Elore is koszi a segitsegeket!
Forest
mod:
gep:
1.7Ghz AMD 64, dual core
1 Gb ram
120 Sata winyo
nvidia geforce 6150 go vga
A rendszer amiket probaltam azok altalaban i386 -osak voltak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Billentyűzet gondom van
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest