- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
hol is kezdjem?!?!
Erthetetlen modon, de egyfolytaban fagy a linuxom!
Most jelen pillanatban egy ubuntu 7.04 server van fent a gepen, vagyis csak az alap rendszer. Ha nyomok egy apt-get update -et, akkor lefagy az update kellos kozepen.
2 szer egymas utan ezt most, ma eljatszotta velem.
Aztan elkeztem telepiteni az ubuntu-desktop -ot, jo hosszu dolog, mert 400Mb ot le kell szednie, kozben ugyszinten lefagyott.
( A lefagyas alatt azt ertem, hogy nem csinal semmit es egy bill kombinaciora sem reagal, az egyetlen dolog amit tudok csinalni az a power gomb nyomvatartasa.)
Mar probaltam a rendes debian install -t, fe is ment a gepre, de a gdm betoltesenel lefagyott a gep. ugyan ez volt ubuntu 7.04 -el es nem igazan sikerult megoldanom a problemat. Igaz nagyon nem is foglalkoztam vele, de akkor is idegesito volt.
Most tuti nem a vga -val van a gond, mert ez meg csak egy sima alaprendszer, de igy is fagy. A gep egy notebook, par honapos, windows eleg jol fut rajta, ezt csak azert irom, mert nem hinnem, hogy winyo vagy memoria hiba lenne, legalabb is szektorhiba nem hiszem, hogy van.
Mit tudnek tenni, hogy kideritsem es megszuntessem a hibat?
Elore is koszi a segitsegeket!
Forest
mod:
gep:
1.7Ghz AMD 64, dual core
1 Gb ram
120 Sata winyo
nvidia geforce 6150 go vga
A rendszer amiket probaltam azok altalaban i386 -osak voltak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest