Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi szépen!
Még gondolkodom a dolgon, mert épp az imént szedtem le a netről jópár messengert, aminek van linuxos változata is, és nem vagyok túlságosan hasraesve...
(Mondjuk az aMSN elég jó.)
A pidgin is szuper, de elég butuska. Nekem bőven elég lenne, de a lányok csicsával táplálkoznak.
Szeretnék Linuxot, mert nagyon bejön a különcsége, és a vírusmentessége miatt, meg vonz az is, hogy pár dolog sokkal jobb benne, mint a windows-ban, de sajna még mindig nem naprakész. Lehet, hogy külön gép lesz belőle. Szerintetek a legújabb suse megelégszik egy 1.4-es P3 Celeronnal, és 512MB rammal? És a Voodoo5 5500 AGP működésre bírható alatta? (Ez a régi gépem.)
GD: Kipróbáltam az aMSN-t, és nagyon tetszik!!
Ez egy fokkal közelebb vitt a Linuxhoz.
Köszi! (igaz, még csak a windózos változatát próbáltam.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez egy fokkal közelebb vitt a Linuxhoz.