- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi szépen!
Még gondolkodom a dolgon, mert épp az imént szedtem le a netről jópár messengert, aminek van linuxos változata is, és nem vagyok túlságosan hasraesve...
(Mondjuk az aMSN elég jó.)
A pidgin is szuper, de elég butuska. Nekem bőven elég lenne, de a lányok csicsával táplálkoznak.
Szeretnék Linuxot, mert nagyon bejön a különcsége, és a vírusmentessége miatt, meg vonz az is, hogy pár dolog sokkal jobb benne, mint a windows-ban, de sajna még mindig nem naprakész. Lehet, hogy külön gép lesz belőle. Szerintetek a legújabb suse megelégszik egy 1.4-es P3 Celeronnal, és 512MB rammal? És a Voodoo5 5500 AGP működésre bírható alatta? (Ez a régi gépem.)
GD: Kipróbáltam az aMSN-t, és nagyon tetszik!!
Ez egy fokkal közelebb vitt a Linuxhoz.
Köszi! (igaz, még csak a windózos változatát próbáltam.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kompakt vízhűtés
- Renault, Dacia topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez egy fokkal közelebb vitt a Linuxhoz.