- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
adott ket gep, a ketto kozott egy halokabel, a ket vegen ertelemszeruen egy-egy halokartyaval
honnan lehet megtudni, hogy melyik szarja ossze magat idonkent (tipikusan komolyabb terheles alatt)
en magam csak az egyik gephez ferek hozza, a masik, amitol a netet kapjuk, arra nincs bejarasom, de ha tudnatok tippeket adni, hogy mit nezessek meg, az sokat segitene
az emlitett gepen a syslog-ban semmi jelet nem lattam annak, hogy nalunk lenne a baj, a hiba kezdetet megelozo 10-30 perctol a hibat koveto 10-30 percig csak a cron bejegyzesei voltak, mas semmi (s utana is csak par ftp hiba, hogy timeout-olt a user - mer' ugye lehalt a kapcsolat)
amit tudok, hogy ilyenkor, mikor elszall a net, a masik gep azon halokartyajat sem tudom ping-elni, amirol a net jon felenk (ha magahozter a gep, latni fogom, hogy a sajat kartyat tudom-e, de ez elvileg nem sokat segit, mert akar halott halokartyat is tudok pingelni)
szoval mindennemu otletet, tippet, javaslatot orommel fogadok
jah, a gep egyebkent egy debian etch 2.6.18-4-486 kernellel (a masik gepet nem tudom pontosan, valami regebbi deb 2.4-gyel, ha minden igaz)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Garmin fenix 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest